Köpvillkor

Ellenkantarellen ansvarar för de personuppgifter som samlas in via webbplatsen. Vi samlar endast in personuppgifter som du själv lämnar till oss när du registrerar dig, fyller i formulär, skickar e-post, gör förfrågningar etc. Uppgifterna behandlas i syfte att leverera den efterfrågade tjänsten eller om lagen kräver det.
Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig och att få dem rättade, ändrade eller raderade. Om du vill göra detta, skicka ett mail till info@ellenkantarellen.se​

Leveransvillkor

Leveranstid – din beställning skickas normalt inom 1-3 arbetsdagar om inte annat anges i produktbeskrivningen. (Mönster skickas automatiskt direkt efter genomförd betalning). Detta gäller med förbehåll för slutförsäljning/leveransförseningar. Under högsäsong och under kampanjer kan leveranstiden bli längre. Om en produkt inte finns i lager och inte kommer in igen kommer detta att meddelas via e-post.

Produkten tas sedan bort från din beställning och övriga produkter skickas. Om detta är den enda produkten som beställs annulleras beställningen.

Leveranssätt – Litet paket levereras direkt till din brevlåda, större paket till närmaste utlämningsställe.
Fraktkostnad – Fraktkostnaden för beställningar är 39 kr om inget annat anges.

Returer Och Reklamationer

14 dagars öppet köp – Från det att du mottagit dina produkter gäller 14 dagars ångerrätt. Vid retur ska varan vara oanvänd, oskadad och i originalförpackning. Ångerrätten gäller inte beställda varor, nedladdningsbara produkter eller för företag. Ellenchantarell ansvarar inte för fraktkostnaderna för returer.